Jaarboek kunstenaars

artists yearbook 2014; annuaire des artistes 2014; kunstler jahrbuch 2014; artistas anuario 2014

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe editie is ten opzichte van de vorige editie compleet nieuw met een overzicht van werken van meer dan 200 Nederlandse beeldend kunstenaars, waaronder een aantal landelijk bekende. Vrijwel zonder uitzondering zijn andere werken van kunstenaars opgenomen dan in de vorige edities van het Jaarboek. Ook vindt u in de nieuwe editie de namen van circa 3.000 kunstenaars en drie zoekregisters. In deze editie vindt u ook bijdragen van bekende Nederlanders waaronder Ferdi Bolland, Tonny Eyk, Winnie Sorgdrager, Serge-Henri Valcke en Joost Zwagerman.Het Jaarboek Kunstenaars 2014 toont kunstwerken uitgevoerd op doek, hout en papier, aquarellen en gemengde technieken, tweeluiken en sculpturen van steen, hout, brons en kunststof. Naast veel abstract werk zijn ook naakten, landschappen, gebouwen, dieren en andere onderwerpen in het Jaarboek afgebeeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Stichting Kunstweek
ISBN
9789491244063
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

De nieuwe editie is ten opzichte van de vorige editie compleet nieuw met een overzicht van werken van meer dan 200 Nederlandse beeldend kunstenaars, waaronder een aantal landelijk bekende. Vrijwel zonder uitzondering zijn andere werken van kunstenaars opgenomen dan in de vorige edities van het Jaarboek. Ook vindt u in de nieuwe editie de namen van circa 3.000 kunstenaars en drie zoekregisters. In deze editie vindt u ook bijdragen van bekende Nederlanders waaronder Ferdi Bolland, Tonny Eyk, Winnie Sorgdrager, Serge-Henri Valcke en Joost Zwagerman.

Het Jaarboek Kunstenaars 2014 toont kunstwerken uitgevoerd op doek, hout en papier, aquarellen en gemengde technieken, tweeluiken en sculpturen van steen, hout, brons en kunststof. Naast veel abstract
werk zijn ook naakten, landschappen, gebouwen, dieren en andere onderwerpen in het Jaarboek afgebeeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Stichting Kunstweek
ISBN
9789491244063
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90