In Een Ander Licht - DVD muziek

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het In Een Ander Licht project kwam tot stand toen Stef Bos door de NCRV werd gevraagd - vanwege het 85-jarig bestaan van de omroep - liedjes te schrijven over een aantal personages uit de bijbel. Hij haalde los van het geloof, kerk en dogma's twaalf figuren uit de context van het boek, waardoor het mensen werden van deze tijd. Stef bracht de In Een Ander Licht CD uit, met muzikale medewerking van het Metropole Orkest (o.l.v. Jules Buckley), Frank Boeijen, Fernando Lameirinhas en Jackobond en nu is er de DVD van het eenmalige concert dat op 19 december in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn plaatsvond, met dezelfde muzikale begeleiding. Als extra is een reportage bijgevoegd door een NCRV filmploeg die een weekend bij Stef Bos te gast was voor het programma "Het Derde Testament". Het waren bijzondere dagen waarin er tijd was om te praten over vroeger en nu, over de verhalen en over hemzelf. Dat leverde een mooi portret op van Stef zoals hij is. Er is echter heel veel meer mooi materiaal, dat voor een deel nog niet eerder te zien was. Al deze opnames zijn nu ook te vinden op de DVD. Tenslotte zijn er nog twaalf filmpjes van cineaste Deborah van Dam. Zij volgde Stef Bos en het Metropole Orkest tijdens hun voorbereiding en opname van de liedjes van dit project in september 2009. Ook filmde zij achter de schermen bij het concert in Apeldoorn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691019587
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Beschrijving

Het In Een Ander Licht project kwam tot stand toen Stef Bos door de NCRV werd gevraagd - vanwege het 85-jarig bestaan van de omroep - liedjes te schrijven over een aantal personages uit de bijbel. Hij haalde los van het geloof, kerk en dogma's twaalf figuren uit de context van het boek, waardoor het mensen werden van deze tijd.

Stef bracht de In Een Ander Licht CD uit, met muzikale medewerking van het Metropole Orkest (o.l.v. Jules Buckley), Frank Boeijen, Fernando Lameirinhas en Jackobond en nu is er de DVD van het eenmalige concert dat op 19 december in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn plaatsvond, met dezelfde muzikale begeleiding.

Als extra is een reportage bijgevoegd door een NCRV filmploeg die een weekend bij Stef Bos te gast was voor het programma "Het Derde Testament". Het waren bijzondere dagen waarin er tijd was om te praten over vroeger en nu, over de verhalen en over hemzelf. Dat leverde een mooi portret op van Stef zoals hij is. Er is echter heel veel meer mooi materiaal, dat voor een deel nog niet eerder te zien was. Al deze opnames zijn nu ook te vinden op de DVD.

Tenslotte zijn er nog twaalf filmpjes van cineaste Deborah van Dam. Zij volgde Stef Bos en het Metropole Orkest tijdens hun voorbereiding en opname van de liedjes van dit project in september 2009. Ook filmde zij achter de schermen bij het concert in Apeldoorn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691019587
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90