In 28 dagen van gifbelt naar tempel

omdat je bent wat je eet

Prijs € 22,50

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Jacqueline van Lieshout

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Detox-coach Jacqueline van Lieshout leert in In 28 dagen van gifbelt naar tempel hoe je in kleine stapjes je eetpatroon kunt verbeteren en gezonder kunt gaan leven. Detoxen à la Jacqueline van Lieshout betekent namelijk geen streng sapjesdieet, maar het opruimen van je voorraadkast en het vervangen van ongezonde producten door gezondere. Zelfs wie maar een paar dingen uit het plan overneemt, kan gezonder worden en zich fitter voelen, want zowel fysiek als mentaal ben je wat je eet. Deze manier van gezond eten is eenvoudig toe te passen, geschikt voor de kleine beurs en alle producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Jacqueline van Lieshout heeft al duizenden lezers inzicht gegeven in hun voedingspatroon en de invloed ervan op hun leven en doet dat nu ook wekelijks in het vrouwenblad Margriet. Haar eerdere bestseller is nu geheel herzien, toegankelijker vormgegeven en verkrijgbaar in een luxere editie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacqueline van Lieshout
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021559353
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Detox-coach Jacqueline van Lieshout leert in In 28 dagen van gifbelt naar tempel hoe je in kleine stapjes je eetpatroon kunt verbeteren en gezonder kunt gaan leven. Detoxen à la Jacqueline van Lieshout betekent namelijk geen streng sapjesdieet, maar het opruimen van je voorraadkast en het vervangen van ongezonde producten door gezondere. Zelfs wie maar een paar dingen uit het plan overneemt, kan gezonder worden en zich fitter voelen, want zowel fysiek als mentaal ben je wat je eet. Deze manier van gezond eten is eenvoudig toe te passen, geschikt voor de kleine beurs en alle producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt.
Jacqueline van Lieshout heeft al duizenden lezers inzicht gegeven in hun voedingspatroon en de invloed ervan op hun leven en doet dat nu ook wekelijks in het vrouwenblad Margriet. Haar eerdere bestseller is nu geheel herzien, toegankelijker vormgegeven en verkrijgbaar in een luxere editie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacqueline van Lieshout
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021559353
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90