Hoe begrijp je E=MC2? (e-Book)

Little ways to live a big life

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Christophe Galfard

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. Het is de beroemdste theorie aller tijden. Maar hoeveel van ons weten wat deze precies inhoudt? En waarom is ze honderd jaar later nog steeds relevant voor ons? De wereldberoemde wetenschapper Christophe Galfard onthult in Hoe begrijp je E=mc2? de ware betekenis achter de iconische reeks symbolen die samen Einsteins beroemdste vergelijking vormen. In zijn kenmerkende toegankelijke en beeldende stijl bespreekt Galfard welke impact de theorie gehad heeft op onze kijk op de realiteit, en verschaft ons daarmee nieuwe inzichten in de aard van ruimte en tijd. Christophe Galfard is gespecialiseerd in zwarte gaten en het ontstaan van het universum. Met het vermogen om moeilijke ideeën eenvoudig uit te leggen, schreef deze beroemde wetenschapper de internationale bestseller The Universe in Your Hand en verschillende kinderboeken. Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt? Of hoe je een vliegtuig kunt laten landen? Maar had je er nooit de tijd voor? Nu is er geen excuus meer, want met de serie Little ways to live a big life kan ook jij de meest ingewikkelde dingen eenvoudig leren. Experts van internationale faam maken hun expertise toegankelijk en leren je op een laagdrempelige en luchtige manier nieuwe vaardigheden. Ook verkrijgbaar in de Litte ways to live a big life-serie:• Hoe speel je piano?• Hoe land je een vliegtuig?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christophe Galfard
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361755
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1303056 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45

Beschrijving

Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan.

Het is de beroemdste theorie aller tijden. Maar hoeveel van ons weten wat deze precies inhoudt? En waarom is ze honderd jaar later nog steeds relevant voor ons?

De wereldberoemde wetenschapper Christophe Galfard onthult in Hoe begrijp je E=mc2? de ware betekenis achter de iconische reeks symbolen die samen Einsteins beroemdste vergelijking vormen. In zijn kenmerkende toegankelijke en beeldende stijl bespreekt Galfard welke impact de theorie gehad heeft op onze kijk op de realiteit, en verschaft ons daarmee nieuwe inzichten in de aard van ruimte en tijd.

Christophe Galfard is gespecialiseerd in zwarte gaten en het ontstaan van het universum. Met het vermogen om moeilijke ideeën eenvoudig uit te leggen, schreef deze beroemde wetenschapper de internationale bestseller The Universe in Your Hand en verschillende kinderboeken.

Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt? Of hoe je een vliegtuig kunt laten landen? Maar had je er nooit de tijd voor? Nu is er geen excuus meer, want met de serie Little ways to live a big life kan ook jij de meest ingewikkelde dingen eenvoudig leren. Experts van internationale faam maken hun expertise toegankelijk en leren je op een laagdrempelige en luchtige manier nieuwe vaardigheden. Ook verkrijgbaar in de Litte ways to live a big life-serie:
Hoe speel je piano?
Hoe land je een vliegtuig?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christophe Galfard
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361755
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1303056 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45