Het paleo kookboek

eet jezelf gezond, slank en energiek

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Daniel Green

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Paleo kookboek van Daniel Green helpt je om een gezonde, natuurlijke levensstijl te krijgen. Dit praktische, inspirerende kookboek biedt je naast basisinformatie over Paleo, honderd recepten voor ontbijt, lunch en diner, die het wel heel makkelijk maken om jezelf gezond en sterk te eten. Alle recepten zijn zuivelvrij, glutenvrij en bevatten geen schadelijke stoffen, alle voedingswaarden zijn berekend door een erkende diëtist.Veel van ons dagelijks voedsel zit vol met zaken die niet goed voor ons zijn. Weg met suiker en gluten. Maar wat zouden we dan wel moeten eten? De wereldberoemde celebrity chef en expert op het gebied van gezonde voeding, Daniel Green laat in Het Paleo Kookboek zien hoe je met ingrediënten zoals fruit, groenten, vlees, vis en noten heerlijke gerechten kan maken. Verlies gewicht, maar vooral: voel je fantastisch!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Green
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021558042
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Het Paleo kookboek van Daniel Green helpt je om een gezonde, natuurlijke levensstijl te krijgen. Dit praktische, inspirerende kookboek biedt je naast basisinformatie over Paleo, honderd recepten voor ontbijt, lunch en diner, die het wel heel makkelijk maken om jezelf gezond en sterk te eten. Alle recepten zijn zuivelvrij, glutenvrij en bevatten geen schadelijke stoffen, alle voedingswaarden zijn berekend door een erkende diëtist.

Veel van ons dagelijks voedsel zit vol met zaken die niet goed voor ons zijn. Weg met suiker en gluten. Maar wat zouden we dan wel moeten eten? De wereldberoemde celebrity chef en expert op het gebied van gezonde voeding, Daniel Green laat in Het Paleo Kookboek zien hoe je met ingrediënten zoals fruit, groenten, vlees, vis en noten heerlijke gerechten kan maken. Verlies gewicht, maar vooral: voel je fantastisch!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Green
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021558042
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90