Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023013129
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 448
Beschrijving
Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisù, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! Daarom een écht Italiaans kookboek met ruim 500 recepten. Antipasti, brood, focaccia, soep, polenta, gnocchi, pasta, risotto, lasagne, vlees- en visgerechten, groente, salades, toetjes, taart en koekjes: met dit kookboek stel je een compleet Italiaans menu samen.
De recepten komen uit heel Italië, van Valle d’Aosta en Trentino-Alto Adige in het noorden tot Basilicata en Apulië in het diepe zuiden. Uiteraard leveren ook de eilanden Sardinië en Sicilië een belangrijke bijdrage. Je kunt met het nieuwe kookboek dus alle kanten op: in een handomdraai stel je een Siciliaans of Toscaans menu samen, maar je kunt op één avond ook dwars door Italië reizen, met als voorgerecht bagna cauda uit Piemonte, vervolgens pasta met bottarga naar Sardijns recept, braadworst met broccoli uit Latium en als toetje Siciliaanse amandelgranita.
In Het grote Italiaanse kookboek zijn alle regio’s van Italië zijn vertegenwoordigd: Valle d’Aosta, Piemonte, Lombardije, Trentino-Alto Adige, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Emilia-Romagna, Ligurië, Toscane, de Marche, Umbrië, Abruzzen, Molise, Latium, Campanië, Basilicata, Apulië, Calabrië, Sicilië en Sardinië.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023013129
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 448