Het bEDROCK Boek (e-Book)

voor alle lealistische idealisten die op zoek zijn naar duurzaam geluk

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nina Pierson, Josephine Kay

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prachtige gids om bewuster en gezonder in het leven te staan Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? Samen met Bedrock-hoofdredacteur Josephine Kay verzamelde Nina Pierson in Bedrock - het boek wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen, waaronder Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle. Dit rijkgeïllustreerde boek geeft je middels grappige columns, interessante weetjes en artikelen van experts alle bouwstenen die je nodig hebt, zodat je vol zelfvertrouwen keuzes kunt maken. Onlinemagazine Bedrock Het populaire onlinemagazine Bedrock.nl, mede opgericht door Nina Pierson en Wayne Parker Kent, is een platform waar inzichten verzameld worden om je eigen antwoord te vinden op hedendaagse levensvragen. 'Wat we sinds de oprichting van Bedrock hebben gemerkt, is dat er behoorlijk veel informatie te vinden is over tal van verschillende onderwerpen. Van gezonde voeding tot mindfullness. En van de opwarming van de aarde tot het hebben van een langdurige liefdesrelatie. Hoe zie je tegenwoordig door de bomen het bos nog? Voor ons genoeg aanleiding om het voor onze lezers inzichtelijk te maken door het kaf van het koren te scheiden. Wat zeggen de grote denkers van dit moment, en zijn er belangrijke nieuwe inzichten?'Nina & Josephine Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het onlinemagazine tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to's. Zo helpt Bedrock je niet alleen bewust te worden over zaken als psychologie, gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook in actie te komen. Bedrock is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is oké. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.   Nina Pierson is founder van Bedrock. Daarnaast is ze mede-eigenaar van saladebar SLA en betrokken bij het gelijknamige kookboek. Ze was hoofdredacteur van het culturele magazine PUPMAG. Josephine Kay is hoofdredacteur van Bedrock. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM's Holland Herald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nina Pierson, Josephine Kay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000358199
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
9394281 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Beschrijving

Een prachtige gids om bewuster en gezonder in het leven te staan

Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt?

Samen met Bedrock-hoofdredacteur Josephine Kay verzamelde Nina Pierson in Bedrock - het boek wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen, waaronder Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle.

Dit rijkgeïllustreerde boek geeft je middels grappige columns, interessante weetjes en artikelen van experts alle bouwstenen die je nodig hebt, zodat je vol zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

Onlinemagazine Bedrock

Het populaire onlinemagazine Bedrock.nl, mede opgericht door Nina Pierson en Wayne Parker Kent, is een platform waar inzichten verzameld worden om je eigen antwoord te vinden op hedendaagse levensvragen.

'Wat we sinds de oprichting van Bedrock hebben gemerkt, is dat er behoorlijk veel informatie te vinden is over tal van verschillende onderwerpen. Van gezonde voeding tot mindfullness. En van de opwarming van de aarde tot het hebben van een langdurige liefdesrelatie. Hoe zie je tegenwoordig door de bomen het bos nog? Voor ons genoeg aanleiding om het voor onze lezers inzichtelijk te maken door het kaf van het koren te scheiden. Wat zeggen de grote denkers van dit moment, en zijn er belangrijke nieuwe inzichten?'
Nina & Josephine

Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het onlinemagazine tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to's. Zo helpt Bedrock je niet alleen bewust te worden over zaken als psychologie, gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook in actie te komen. Bedrock is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is oké. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

 

Nina Pierson is founder van Bedrock. Daarnaast is ze mede-eigenaar van saladebar SLA en betrokken bij het gelijknamige kookboek. Ze was hoofdredacteur van het culturele magazine PUPMAG.
Josephine Kay is hoofdredacteur van Bedrock. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM's Holland Herald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nina Pierson, Josephine Kay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000358199
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
9394281 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163