Grafitti Bible

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een nieuwe publicatie in onze gerenommeerde Bible-reeks, kijken we vol fascinatie naar graffiti. Deze knappe vorm van street art bestaat in verschillende maten en vormen. Van stencils en stickers tot de 'klassieke' spuitbussen. Van bruggen tot monumenten en ja, soms zelfs van straat tot museum. Meer dan 350 pagina's prachtige kleurenfoto's tonen de verbijsterende vaardigheden van graffitikunstenaars, onbezoedeld door tekst en commentaar. Deze beelden spreken voor zich. Dat is waar ze voor gemaakt zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Tectum Publishers
ISBN
9789461580368
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen

Beschrijving

Met een nieuwe publicatie in onze gerenommeerde Bible-reeks, kijken we vol fascinatie naar graffiti. Deze knappe vorm van street art bestaat in verschillende maten en vormen. Van stencils en stickers tot de 'klassieke' spuitbussen. Van bruggen tot monumenten en ja, soms zelfs van straat tot museum.
Meer dan 350 pagina's prachtige kleurenfoto's tonen de verbijsterende vaardigheden van graffitikunstenaars, onbezoedeld door tekst en commentaar. Deze beelden spreken voor zich. Dat is waar ze voor gemaakt zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Tectum Publishers
ISBN
9789461580368
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90