Prijs | € 32,50 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Van de appelteelt in Haspengouw tot de hoppescheuten in de regio van Poperinge: aan de hand van een veertigtal producten reis je door Vlaanderen en maak je kennis met de rijkdom van onze (streek)gastronomie. Ontdek de achtergrond en geschiedenis van typisch Vlaamse producten, maar vooral hoe ze gebruikt worden in de keuken, in de dagelijkse kost en op de feesttafel.
Specificaties
- Auteur
- Eddy Niesten
- Uitgever
- Schuyt België
- ISBN
- 9789058266422
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 227
Beschrijving
Van de appelteelt in Haspengouw tot de hoppescheuten in de regio van Poperinge: aan de hand van een veertigtal producten reis je door Vlaanderen en maak je kennis met de rijkdom van onze (streek)gastronomie. Ontdek de achtergrond en geschiedenis van typisch Vlaamse producten, maar vooral hoe ze gebruikt worden in de keuken, in de dagelijkse kost en op de feesttafel.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Eddy Niesten
- Uitgever
- Schuyt België
- ISBN
- 9789058266422
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 227