Giclee 5

limited editions

Prijs € 6,95

Uitverkocht

M. Van Maarseveen

Hardback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

94 pagina's, 16 x 17 cm, full colour, harde kaft. (NL, ENG, D)94 kleuren afbeeldingen van schilderijen van 28 kunstenaars. Deze kunstenaars worden kort aan u voorgesteld en de schilderijen vormen de nieuwste serie Giclée reproducties van Art Revisited.De originele kunstwerken waar wij deze Giclée's van gemaakt hebben, zijn reeds verkocht of bevinden zich in de privé collectie van de kunstenaar. Door deze unieke kunstwerken als Giclée te reproduceren zijn ze weer bereikbaar voor de liefhebbers. De registratie van de kunstwerken vindt plaats in onze studio. We maken gebruik van een unieke en geavanceerde techniek: 64 opnames worden samengevoegd tot één digitale foto. Bij de productie van een Giclée gebruiken we inkten die gegarandeerd 75 jaar kleurecht zijn. Zo ontstaat er een reproductie die nauwelijks van het origineel te onderscheiden is en die de kijker raakt.De Giclée's worden gemaakt op vlak mat papier, aquarelpapier of op canvas. Voor het vakkundig inlijsten of opspannen verwijzen we u graag naar onze enthousiaste dealers vermeld achter de knop giclée's bij u in de buurt in het hoofdstuk Giclée's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Van Maarseveen
Uitgever
Art Revisited V.O.F.
ISBN
9789072736734
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

94 pagina's, 16 x 17 cm, full colour, harde kaft. (NL, ENG, D)

94 kleuren afbeeldingen van schilderijen van 28 kunstenaars. Deze kunstenaars worden kort aan u voorgesteld en de schilderijen vormen de nieuwste serie Giclée reproducties van Art Revisited.
De originele kunstwerken waar wij deze Giclée's van gemaakt hebben, zijn reeds verkocht of bevinden zich in de privé collectie van de kunstenaar. Door deze unieke kunstwerken als Giclée te reproduceren zijn ze weer bereikbaar voor de liefhebbers. De registratie van de kunstwerken vindt plaats in onze studio. We maken gebruik van een unieke en geavanceerde techniek: 64 opnames worden samengevoegd tot één digitale foto. Bij de productie van een Giclée gebruiken we inkten die gegarandeerd 75 jaar kleurecht zijn. Zo ontstaat er een reproductie die nauwelijks van het origineel te onderscheiden is en die de kijker raakt.

De Giclée's worden gemaakt op vlak mat papier, aquarelpapier of op canvas. Voor het vakkundig inlijsten of opspannen verwijzen we u graag naar onze enthousiaste dealers vermeld achter de knop giclée's bij u in de buurt in het hoofdstuk Giclée's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Van Maarseveen
Uitgever
Art Revisited V.O.F.
ISBN
9789072736734
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig