Francine Broos Interior Architect

Prijs € 59,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Hardback | Januari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Francine Broos is een interieurarchitecte die zich onderscheidt door haar sobere, krachtige en licht strenge stijl. Haar oeuvre bestaat uit een grote diversiteit aan opdrachten in binnen- en buitenland die in schaalgrootte variëren van kleuradvies tot totaalconcept. Francine Broos weet tijdloze ruimtes te creëren die door hun proporties, dimensies, materialisatie en lichttoepassing aangenaam zijn om in te leven en te werken. Deze publicatie met tekstbijdragen van Eleonoor Jap Sam presenteert een selectie van de projecten die zij sinds de oprichting van haar bureau in 1983 realiseerde. De basis van deze publicatie zijn de interieurs zelf en de intensiteit die in het werk schuilgaat. De geselecteerde projecten zijn speciaal voor deze publicatie gefotografeerd door fotograaf Peter Kooijman. Met zijn foto's weet hij de sfeer van het interieur over te brengen en de directe visuele kracht van de ontwerpen vast te leggen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730748
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Francine Broos is een interieurarchitecte die zich onderscheidt door haar sobere, krachtige en licht strenge stijl. Haar oeuvre bestaat uit een grote diversiteit aan opdrachten in binnen- en buitenland die in schaalgrootte variëren van kleuradvies tot totaalconcept. Francine Broos weet tijdloze ruimtes te creëren die door hun proporties, dimensies, materialisatie en lichttoepassing aangenaam zijn om in te leven en te werken.

Deze publicatie met tekstbijdragen van Eleonoor Jap Sam presenteert een selectie van de projecten die zij sinds de oprichting van haar bureau in 1983 realiseerde. De basis van deze publicatie zijn de interieurs zelf en de intensiteit die in het werk schuilgaat. De geselecteerde projecten zijn speciaal voor deze publicatie gefotografeerd door fotograaf Peter Kooijman. Met zijn foto's weet hij de sfeer van het interieur over te brengen en de directe visuele kracht van de ontwerpen vast te leggen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730748
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
168