Foto en Copyright by G.P. Fieret

foto's uit de collectie van het Gemeentemuseum Den Haag

Prijs € 27,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

G.P. Fieret, Wim van Sinderen

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 2004 publiceerden het Fotomuseum Den Haag en Voetnoot het fotoboek 'Foto en Copyright by G.P. Fieret' ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van deze eigenzinnige fotograaf. Inmiddels is dit boek - een woeste beeldenstroom en schijnbaar willekeurig over elkaar buitelende indrukken van vrouwen, duiven, katten, kinderen en geparkeerde auto's - een gewild antiquarisch object. Het is niet moeilijk om uit de rijke Fieret-collectie - na Fierets dood in 2009 kwam zijn nalatenschap in bezit van het Gemeentemuseum Den Haag - een vervolgboek samen te stellen: FOTO & COPYRIGHT BY G.P. FIERET VOLUME 2. Deze nieuwe uitgave bevat zo'n 160 niet eerder gepubliceerde foto's. Tekst: Wim van Sinderen. De vormgeving is wederom in handen van Barends & Pijnappel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G.P. Fieret, Wim van Sinderen
Uitgever
Voetnoot, Uitgeverij
ISBN
9789078068730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In 2004 publiceerden het Fotomuseum Den Haag en Voetnoot het fotoboek 'Foto en Copyright by G.P. Fieret' ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van deze eigenzinnige fotograaf. Inmiddels is dit boek - een woeste beeldenstroom en schijnbaar willekeurig over elkaar buitelende indrukken van vrouwen, duiven, katten, kinderen en geparkeerde auto's - een gewild antiquarisch object.
Het is niet moeilijk om uit de rijke Fieret-collectie - na Fierets dood in 2009 kwam zijn nalatenschap in bezit van het Gemeentemuseum Den Haag - een vervolgboek samen te stellen: FOTO & COPYRIGHT BY G.P. FIERET VOLUME 2. Deze nieuwe uitgave bevat zo'n 160 niet eerder gepubliceerde foto's.
Tekst: Wim van Sinderen.
De vormgeving is wederom in handen van Barends & Pijnappel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G.P. Fieret, Wim van Sinderen
Uitgever
Voetnoot, Uitgeverij
ISBN
9789078068730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90