Flame

De Vuurtrilogie

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Mary Iam

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Durven dromen is één ding, maar bij mensen blijft het daar vaak bij. Mensen dromen over onbereikbare dingen, zoals ultieme kracht, onvoorwaardelijke liefde of oneindige macht. Ze weten echter niet dat hoog boven hen de Griekse goden echt bestaan en dit allemaal bezitten. Ook hebben ze geen idee dat hun grootste nachtmerries daar werkelijkheid zijn. 'Ik ben de sluwste persoon van de magische wereld. Ik ben de prinses van Olympus. Ik ben de dochter van Zeus, Poseidon en Hades; de drie machtigste goden van Olympus. Ik ben de vrouwe van de orde van Symer. Ik ben jouw laatste hoop, al weet je het niet. Ik ben... Flame.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Iam
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048428762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Beschrijving

Durven dromen is één ding, maar bij mensen blijft het daar vaak bij. Mensen dromen over onbereikbare dingen, zoals ultieme kracht, onvoorwaardelijke liefde of oneindige macht. Ze weten echter niet dat hoog boven hen de Griekse goden echt bestaan en dit allemaal bezitten. Ook hebben ze geen idee dat hun grootste nachtmerries daar werkelijkheid zijn.

'Ik ben de sluwste persoon van de magische wereld. Ik ben de prinses van Olympus. Ik ben de dochter van Zeus, Poseidon en Hades; de drie machtigste goden van Olympus. Ik ben de vrouwe van de orde van Symer. Ik ben jouw laatste hoop, al weet je het niet.
Ik ben... Flame.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Iam
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048428762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90