Fast forward

400 family friendly files

Prijs € 29,00

Uitverkocht

Serge Baeken

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vierde vuistdikke verzameling van tekeningen van Serge Baeken, de eerste helft vrij werk, de tweede helft in opdracht. Grafisch huurling Serge Baeken (Turnhout, 1967) studeerde beeldende kunsten en vrije grafiek, ontving de debuutprijs Strip Turnhout en werd er later aangesteld als stadstekenaar. Hij heeft verschillende boekuitgaven op zijn naam staan en verzorgt illustraties voor de belangrijkste Nederlandse en Vlaamse (dag)bladen. Tot drie maal toe ontving hij de European Newspaper Award of Excellence; ook hielp hij De Tijd mee aan de titel Best European Newspaper 2012. Daarnaast maakt hij tekeningen en schilderingen op alles wat los en vast zit. Deze bundel presenteert een stevige greep van de schetsen, prenten, muurschilderingen, soft tattoos en illustraties die hij in de periode 2011-2012 op de wereld losliet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Serge Baeken
Uitgever
Uitgeverij Xtra
ISBN
9789490759490
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

De vierde vuistdikke verzameling van tekeningen van Serge Baeken, de eerste helft vrij werk, de tweede helft in opdracht.

Grafisch huurling Serge Baeken (Turnhout, 1967) studeerde beeldende kunsten en vrije grafiek, ontving de debuutprijs Strip Turnhout en werd er later aangesteld als stadstekenaar. Hij heeft verschillende boekuitgaven op zijn naam staan en verzorgt illustraties voor de belangrijkste Nederlandse en Vlaamse (dag)bladen. Tot drie maal toe ontving hij de European Newspaper Award of Excellence; ook hielp hij De Tijd mee aan de titel Best European Newspaper 2012. Daarnaast maakt hij tekeningen en schilderingen op alles wat los en vast zit.

Deze bundel presenteert een stevige greep van de schetsen, prenten, muurschilderingen, soft tattoos en illustraties die hij in de periode 2011-2012 op de wereld losliet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Serge Baeken
Uitgever
Uitgeverij Xtra
ISBN
9789490759490
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90