Prijs | € 49,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Deze nieuwe encyclopedie is een must-have voor de (amateur)kok! Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie, zal het zowel de beginnende als de ervaren kok aanspreken.
Specificaties
- Auteur
- Vincent Boué, Hubert Delorme
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789077363263
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 511
Beschrijving
Deze nieuwe encyclopedie is een must-have voor de (amateur)kok! Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie, zal het zowel de beginnende als de ervaren kok aanspreken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Vincent Boué, Hubert Delorme
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789077363263
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 511