Emoena Jeshua

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Jomanda, R.F.J. Krommenhoek

Hardback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze trilogie kwam gedeeltelijk tot stand via een opdracht, die Ramon mocht ontvangen in de tijd dat zijn leven nog in het teken stond van verwarring op ieder gebied. Via een zoektocht mocht hij zijn tweelingziel Jomanda ontmoeten, die voor het overlijden van haar vriend Paul het "Weten" via haar mediumschap mocht ontvangen, dat ze ergens op wachtte, maar nog niet wist op wat of wie. Achteraf bleek, dat de ziel van Paul Ramon had gestuurd en tevens met een opdracht op zijn motor was vertrokken om vanuit de andere wereld mee te werken aan een uitzuivering van een groepsreïncarnatie van zielen, die zich rondom Jomanda bevonden. Een evolutieproces, dat zijn beginfase beleefde in het oude Egypte. Ook het werk en de ziel van Jozef Rulof speelt hierin een hoofdrol. Een waarheid, die het begin van een missie laat zien vanuit het oude Egypte via o.a. het leven van Jezus tot in het heden. De geschiedenis van Ramon en Jomanda als tweelingzielen, die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van deze waarheid in ruimte en tijd waarin Jomanda haar ware Zijn blootlegt. Een boek om te lezen, te bestuderen en om over te praten met uzelf en met uw medemens. Het beschrijft ook uw evolutie van ervaren, voelen en mogen weten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jomanda, R.F.J. Krommenhoek
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
ISBN
9789078661030
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Deze trilogie kwam gedeeltelijk tot stand via een opdracht, die Ramon mocht ontvangen in de tijd dat zijn leven nog in het teken stond van verwarring op ieder gebied. Via een zoektocht mocht hij zijn tweelingziel Jomanda ontmoeten, die voor het overlijden van haar vriend Paul het "Weten" via haar mediumschap mocht ontvangen, dat ze ergens op wachtte, maar nog niet wist op wat of wie. Achteraf bleek, dat de ziel van Paul Ramon had gestuurd en tevens met een opdracht op zijn motor was vertrokken om vanuit de andere wereld mee te werken aan een uitzuivering van een groepsreïncarnatie van zielen, die zich rondom Jomanda bevonden. Een evolutieproces, dat zijn beginfase beleefde in het oude Egypte. Ook het werk en de ziel van Jozef Rulof speelt hierin een hoofdrol. Een waarheid, die het begin van een missie laat zien vanuit het oude Egypte via o.a. het leven van Jezus tot in het heden.
De geschiedenis van Ramon en Jomanda als tweelingzielen, die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van deze waarheid in ruimte en tijd waarin Jomanda haar ware Zijn blootlegt. Een boek om te lezen, te bestuderen en om over te praten met uzelf en met uw medemens. Het beschrijft ook uw evolutie van ervaren, voelen en mogen weten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jomanda, R.F.J. Krommenhoek
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
ISBN
9789078661030
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90