Prijs | € 9,99 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De kruidenkeuken van het Belgische restaurant De Bijgaarden. De flamboyante Franse topchef Benjamin Collombat tovert met kruiden en specerijen de schitterendste gerechten op tafel in het Brusselse restaurant De Bijgaarden.
In dit boek geeft de chef overzichtelijke info over kruiden en kruidenmengsels en proef je hun toepassing in een zestigtal heerlijke recepten. Met smaakmakende foto's van Alexandre Bibaut
Specificaties
- Auteur
- B. Collombat
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020982756
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160
Beschrijving
De kruidenkeuken van het Belgische restaurant De Bijgaarden. De flamboyante Franse topchef Benjamin Collombat tovert met kruiden en specerijen de schitterendste gerechten op tafel in het Brusselse restaurant De Bijgaarden.
In dit boek geeft de chef overzichtelijke info over kruiden en kruidenmengsels en proef je hun toepassing in een zestigtal heerlijke recepten. Met smaakmakende foto's van Alexandre Bibaut
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- B. Collombat
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020982756
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160