Prijs | € 29,95 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Claudia Roden gaat in dit betoverende boek in Turkije, Libanon en Marokko op zoek naar oude en nieuwe recepten
Duizend-en-één smaken is een eerbetoon aan de verschillende culinaire histories en de hedendaagse gerechten in deze fascinerende landen, van de mezze-gerechten uit Turkije en de zoete deegwaren van Libanon tot de onmiskenbare smaken en specerijen van Marokko. Claudia Roden schreef in haar onnavolgbare stijl een enthousiast en beeldend boek vol verhalen, herinneringen en verrukkelijke gerechten.
Specificaties
- Auteur
- Claudia Roden
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059562042
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 351
Beschrijving
Claudia Roden gaat in dit betoverende boek in Turkije, Libanon en Marokko op zoek naar oude en nieuwe recepten
Duizend-en-één smaken is een eerbetoon aan de verschillende culinaire histories en de hedendaagse gerechten in deze fascinerende landen, van de mezze-gerechten uit Turkije en de zoete deegwaren van Libanon tot de onmiskenbare smaken en specerijen van Marokko. Claudia Roden schreef in haar onnavolgbare stijl een enthousiast en beeldend boek vol verhalen, herinneringen en verrukkelijke gerechten.
Duizend-en-één smaken is een eerbetoon aan de verschillende culinaire histories en de hedendaagse gerechten in deze fascinerende landen, van de mezze-gerechten uit Turkije en de zoete deegwaren van Libanon tot de onmiskenbare smaken en specerijen van Marokko. Claudia Roden schreef in haar onnavolgbare stijl een enthousiast en beeldend boek vol verhalen, herinneringen en verrukkelijke gerechten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Claudia Roden
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059562042
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 351