Doorbreek de glazen muur

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sue Unerman, Kathryn Jacob

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Amerikanen benoemden hun eerste vrouwelijke presidentskandidaat. Actrices Robin Wright (House of Cards) en Jennifer Lawrence (The Hunger Games) eisten hetzelfde salaris als hun mannelijke tegenspelers, en kregen het. Het is een goede tijd voor gender equality. Het glazen plafond lijkt doorbroken, maar uit de scherven is net zo snel een glazen muur opgetrokken. Mannen en vrouwen op de werkvloer zien elkaar wel, maar hebben andere manieren van werken, van communiceren, van omgaan met vooroordelen en van sociaal wenselijk gedrag. Het is tijd om die muur te doorbreken. En dat betekent niet: harder werken, of gender stereotyperen. Dat betekent praktische tips over communicatie en strategie op de werkvloer, over creativiteit en ambitie, en over hoe vrouwen in elke werksituatie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Unerman, Kathryn Jacob
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402723601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

De Amerikanen benoemden hun eerste vrouwelijke presidentskandidaat. Actrices Robin Wright (House of Cards) en Jennifer Lawrence (The Hunger Games) eisten hetzelfde salaris als hun mannelijke tegenspelers, en kregen het. Het is een goede tijd voor gender equality. Het glazen plafond lijkt doorbroken, maar uit de scherven is net zo snel een glazen muur opgetrokken.

Mannen en vrouwen op de werkvloer zien elkaar wel, maar hebben andere
manieren van werken, van communiceren, van omgaan met vooroordelen en van sociaal wenselijk gedrag. Het is tijd om die muur te doorbreken. En dat betekent niet: harder werken, of gender stereotyperen. Dat betekent praktische tips over communicatie en strategie op de werkvloer, over creativiteit en ambitie, en over hoe vrouwen in elke werksituatie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Unerman, Kathryn Jacob
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402723601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90