Doe gewoon alsof !

dramalessen voor het voortgezet onderwijs

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Pierre Eggels

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat 45 uitgewerkte dramalessen. Met het boek kan de hele onderbouw van het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) bediend worden. Een volledige dramales beslaat meestal 2 lesuren. Met deze 45 uitgewerkte lessen kunnen in de praktijk dus 80 - 90 lesuren gevuld worden, oftewel 2 a 3 schooljaren. Alle lessen zijn door de auteur in de praktijk ontwikkeld en uitgeprobeerd, zowel in het VMBO als het HAVO en VWO. Deze lessen voorzien dramadocenten van concreet en gedetailleerd lesmateriaal, compleet met toetsopdrachten en beoordelingsformulieren. Elke les wordt stap voor stap beschreven, zodat deze methode zowel door beginnende als ervaren docenten gebruikt kan worden in het drama-onderwijs, maar ook bij CKV. Veel lessen zijn ook buiten de school bruikbaar, want de auteur heeft heel wat van dit materiaal toegepast bij de training van amateurtoneelspelers en in toneelspelcursussen voor volwassenen. Los van het docentenboek zijn 2 aparte werkschriften voor de leerlingen verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pierre Eggels
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789076771892
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Beschrijving

Dit boek bevat 45 uitgewerkte dramalessen. Met het boek kan de hele onderbouw van het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) bediend worden.
Een volledige dramales beslaat meestal 2 lesuren. Met deze 45 uitgewerkte lessen kunnen in de praktijk dus 80 - 90 lesuren gevuld worden, oftewel 2 a 3 schooljaren.
Alle lessen zijn door de auteur in de praktijk ontwikkeld en uitgeprobeerd, zowel in het VMBO als het HAVO en VWO. Deze lessen voorzien dramadocenten van concreet en gedetailleerd lesmateriaal, compleet met toetsopdrachten en beoordelingsformulieren.
Elke les wordt stap voor stap beschreven, zodat deze methode zowel door beginnende als ervaren docenten gebruikt kan worden in het drama-onderwijs, maar ook bij CKV.
Veel lessen zijn ook buiten de school bruikbaar, want de auteur heeft heel wat van dit materiaal toegepast bij de training van amateurtoneelspelers en in toneelspelcursussen voor volwassenen.
Los van het docentenboek zijn 2 aparte werkschriften voor de leerlingen verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pierre Eggels
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789076771892
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90