Dit is een meezinger

groot lees en liedboek

Prijs € 32,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Brigitte Kaandorp

Hardback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slecht Meestal ben ik met mezelf en alles in gevecht Toch denk ik vaak als ik weer boos mijn voordeurstoepje boen Wel fijn dat ik het niet met Andries Knevel hoef te doen Brigitte Kaandorp, de Grande Dame van het Nederlandse cabaret, heeft nog nooit een boek gepubliceerd! Tot wanhoop van haar vele fans en alle zangkoren die zo graag goede sier willen maken met haar onvolprezen liederenschat: Blijf altijd bij mij, Annelies van der Pies, Ik ben hem kwijt, Radiografisch bestuurbare zeilboot, Lellebel en het met de Annie M.G. Schmidtprijs bekroonde Lente. Eindelijk verschijnt dan nu Kaandorps debuut in boekvorm, op kloek formaat, gebonden en voorzien van hilarische toelichtingen van Brigitte zelf: haar ontroerendste, openhartigste en meest schaamteloze liedjes, met de daarbij behorende bladmuziek. Dit is een meezinger, zing allemaal mee! En als iedereen meezingt, zingt er niemand niet mee

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brigitte Kaandorp
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038894690
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slecht Meestal ben ik met mezelf en alles in gevecht Toch denk ik vaak als ik weer boos mijn voordeurstoepje boen Wel fijn dat ik het niet met Andries Knevel hoef te doen Brigitte Kaandorp, de Grande Dame van het Nederlandse cabaret, heeft nog nooit een boek gepubliceerd! Tot wanhoop van haar vele fans en alle zangkoren die zo graag goede sier willen maken met haar onvolprezen liederenschat: Blijf altijd bij mij, Annelies van der Pies, Ik ben hem kwijt, Radiografisch bestuurbare zeilboot, Lellebel en het met de Annie M.G. Schmidtprijs bekroonde Lente. Eindelijk verschijnt dan nu Kaandorps debuut in boekvorm, op kloek formaat, gebonden en voorzien van hilarische toelichtingen van Brigitte zelf: haar ontroerendste, openhartigste en meest schaamteloze liedjes, met de daarbij behorende bladmuziek. Dit is een meezinger, zing allemaal mee! En als iedereen meezingt, zingt er niemand niet mee

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brigitte Kaandorp
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038894690
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90