Dispersion

a study of global mobility and the dynamics of a fictional urbanism

Prijs € 19,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

D. Barajas

Hardback | November 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onderzoek naar de opkomst van belhuizen als nieuwe sociale ruimten in de stad. Belhuizen zijn onderdeel van de publieke ruimte, geworteld in de stad en in de gemeenschap, met een directe lijn naar het moederland. Het belhuis heeft een drieledige collectieve functie: de fysieke plek waar je je kunt onderdompelen, de wereldwijde infrastructuur door telecommunicatie en waarschijnlijk als meest belangrijke de collectieve herinnering aan datgene wat ver weg en onbereikbaar is. Diego Barajas (Colombia, 1975) studeerde Architectuur aan de Universidad de Los Andes in Bogotá, en MA aan het Berlage Institute in Rotterdam. Hij woont en werkt in Madrid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Barajas
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730021
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Een onderzoek naar de opkomst van belhuizen als nieuwe sociale ruimten in de stad. Belhuizen zijn onderdeel van de publieke ruimte, geworteld in de stad en in de gemeenschap, met een directe lijn naar het moederland. Het belhuis heeft een drieledige collectieve functie: de fysieke plek waar je je kunt onderdompelen, de wereldwijde infrastructuur door telecommunicatie en waarschijnlijk als meest belangrijke de collectieve herinnering aan datgene wat ver weg en onbereikbaar is.

Diego Barajas (Colombia, 1975) studeerde Architectuur aan de Universidad de Los Andes in Bogotá, en MA aan het Berlage Institute in Rotterdam. Hij woont en werkt in Madrid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Barajas
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789059730021
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
160

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90