Digitaal ontwerpen

volgens de top-down aanpak

Prijs € 76,50

Uitverkocht

A.H. Geerts

Paperback | Januari 1998 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit leerboek is bedoeld voor de basisopleiding van studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. De opzet maakt het geschikt voor een verregaande mate van zelfstudie. Ook voor ervaren ontwerpers in de industrie kan bestudering van dit boek van nu zijn. Toon Geerts is docent digitale technieken, digitaal IC-ontwerpen en regeltheorie aan de Fontys Hogeschool, studierichting Elektrotechniek. Naast zijn taak als docent is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het IC-ontwerp-onderwijs in Nederland (PICO-project).Tijdens zijn carriere heeft hij alle ontwikkelingen vanaf afzonderlijke hybride rtl-componenten tot en met de hedendaagse MOS-technologie op de voet gevolgd. Na zijn studie is hij enkele jaren als ontwerper van hybride bouwstenen uit de 20 kHz serie en de 10 kHz reeks in de elektronische industrie werkzaam geweest. Gedurende 14 jaren heeft hij digitale machinebesturing voor de industriele automatisering gerealiseerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.H. Geerts
Uitgever
Boom
ISBN
9789039510247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
589

Beschrijving

Dit leerboek is bedoeld voor de basisopleiding van studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs.
De opzet maakt het geschikt voor een verregaande mate van zelfstudie. Ook voor ervaren ontwerpers in de industrie kan bestudering van dit boek van nu zijn.

Toon Geerts is docent digitale technieken, digitaal IC-ontwerpen en regeltheorie aan de Fontys Hogeschool, studierichting Elektrotechniek. Naast zijn taak als docent is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het IC-ontwerp-onderwijs in Nederland (PICO-project).

Tijdens zijn carriere heeft hij alle ontwikkelingen vanaf afzonderlijke hybride rtl-componenten tot en met de hedendaagse MOS-technologie op de voet gevolgd. Na zijn studie is hij enkele jaren als ontwerper van hybride bouwstenen uit de 20 kHz serie en de 10 kHz reeks in de elektronische industrie werkzaam geweest. Gedurende 14 jaren heeft hij digitale machinebesturing voor de industriele automatisering gerealiseerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.H. Geerts
Uitgever
Boom
ISBN
9789039510247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
589

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90