Destructieve relaties op de schop

psychopathie herkennen en hanteren

Prijs € 21,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jan Storms

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jan Storms schreef met zijn Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren het standaardwerk op het gebied van psychopathie. De eerste versie verscheen in 2010; hiervan zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren verkocht.Reacties van lezers:'Dit boek is een eye-opener voor iedereen die - soms al een leven lang- gevangen zit in een web van een persoon met een diepe, ongeneeslijke stoornis.''Had ik dit boek maar eerder gelezen...''Dit boek heeft mijn leven gered.'Naar schatting 1 op de 20 mensen lijdt aan psychopathie. Een psychopaat (m/v) is er op uit om mensen in zijn omgeving kapot te maken. In verreweg de meeste gevallen wordt er nooit een juiste diagnose gesteld en gaan deze mensen vrijwel onbelemmerd hun gang. Destructieve relaties op de schop geeft inzicht in psychopathie en handvatten om met mensen die aan deze stoornis lijden om te gaan.Aan deze nieuwe uitgave van Destructieve relaties op de schop zijn naast de geactualiseerde inhoud ook indrukwekkende ervaringsverhalen van slachtoffers van psychopaten toegevoegd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Storms
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020211061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Jan Storms schreef met zijn Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren het standaardwerk op het gebied van psychopathie. De eerste versie verscheen in 2010; hiervan zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren verkocht.

Reacties van lezers:

'Dit boek is een eye-opener voor iedereen die - soms al een leven lang- gevangen zit in een web van een persoon met een diepe, ongeneeslijke stoornis.'

'Had ik dit boek maar eerder gelezen...'

'Dit boek heeft mijn leven gered.'

Naar schatting 1 op de 20 mensen lijdt aan psychopathie. Een psychopaat (m/v) is er op uit om mensen in zijn omgeving kapot te maken. In verreweg de meeste gevallen wordt er nooit een juiste diagnose gesteld en gaan deze mensen vrijwel onbelemmerd hun gang. Destructieve relaties op de schop geeft inzicht in psychopathie en handvatten om met mensen die aan deze stoornis lijden om te gaan.

Aan deze nieuwe uitgave van Destructieve relaties op de schop zijn naast de geactualiseerde inhoud ook indrukwekkende ervaringsverhalen van slachtoffers van psychopaten toegevoegd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Storms
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020211061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90