De vergrijzing

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

2011 is het Jaar van de Vergrijzing. De babyboomgeneratie is vaak cultureel actief en beschikt over veel vrije tijd. Dat is een vijver waarin het voor musea, theaters en muziekpodia dankbaar vissen is. Maar alle aandacht is gericht op het enthousiasmeren van jongeren om zo een publiek voor de toekomst te kweken. De wensen en behoeften van de ouderen van nu lijken nauwelijks een rol te spelen. Met daarnaast bijdragen van: Marion Duimel, Berber van Oyen-Peenstra, Andra Leurdijk, Wenneke Savenije, Frank Huysmans, Hans Blokland, Anita Twaalfhoven en Kim van der Meulen. Interviews met: Jan Auke Walburg, Heleen Crul en Adjiedj Bakas.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekmanstichting
ISBN
9789066501133
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving


2011 is het Jaar van de Vergrijzing. De babyboomgeneratie is vaak cultureel actief en beschikt over veel vrije tijd. Dat is een vijver waarin het voor musea, theaters en muziekpodia dankbaar vissen is. Maar alle aandacht is gericht op het enthousiasmeren van jongeren om zo een publiek voor de toekomst te kweken. De wensen en behoeften van de ouderen van nu lijken nauwelijks een rol te spelen.


Met daarnaast bijdragen van: Marion Duimel, Berber van Oyen-Peenstra, Andra Leurdijk, Wenneke Savenije, Frank Huysmans, Hans Blokland, Anita Twaalfhoven en Kim van der Meulen. Interviews met: Jan Auke Walburg, Heleen Crul en Adjiedj Bakas.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekmanstichting
ISBN
9789066501133
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128