Dat heet dan gelukkig zijn

Prijs € 22,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Pat Donnez, Dirk De Wachter, Greet van Thienen

Hardback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Begin 2013 zette Klara hoog in op 'het geluk'. In de radioreeks 'Dat Heet dan Gelukkig Zijn', in memoriam Ann Christy, gingen Klara-radiomaker Pat Donnez en psychiater Dirk De Wachter gedurende zes weken met een schare aan gasten op zoek naar de condities voor een gelukkig of ongelukkig leven. We vroegen ons af waarom geluk zo hoog op de agenda staat tegenwoordig. Waarom de geluksboeken als zoete broodjes over de toonbank gaan. Hoe het komt dat we met zijn allen zo nodig zo gelukkig moeten zijn. En of daar geen ongeluk van komt. Van al dat gelukkig willen zijn.En dat leidde onvermijdelijk tot... een geluksboek. Gebundeld rond vijf thema's die een belangrijke invloed (kunnen) hebben op ons geluk: het brein, seks, geld, (geen) werk, en 'de ander'. Een neerslag van alle gesprekken, maar ook een verzameling do's en don'ts voor een gelukkig leven. En enkele blanco bladzijden om door de lezer zelf in te vullen. Met als doel een gebruiksaanwijzing van het leven te verzamelen, Georges Perec indachtig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pat Donnez, Dirk De Wachter, Greet van Thienen
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313799
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Begin 2013 zette Klara hoog in op 'het geluk'. In de radioreeks 'Dat Heet dan Gelukkig Zijn', in memoriam Ann Christy, gingen Klara-radiomaker Pat Donnez en psychiater Dirk De Wachter gedurende zes weken met een schare aan gasten op zoek naar de condities voor een gelukkig of ongelukkig leven. We vroegen ons af waarom geluk zo hoog op de agenda staat tegenwoordig. Waarom de geluksboeken als zoete broodjes over de toonbank gaan. Hoe het komt dat we met zijn allen zo nodig zo gelukkig moeten zijn. En of daar geen ongeluk van komt. Van al dat gelukkig willen zijn.

En dat leidde onvermijdelijk tot... een geluksboek. Gebundeld rond vijf thema's die een belangrijke invloed (kunnen) hebben op ons geluk: het brein, seks, geld, (geen) werk, en 'de ander'. Een neerslag van alle gesprekken, maar ook een verzameling do's en don'ts voor een gelukkig leven. En enkele blanco bladzijden om door de lezer zelf in te vullen. Met als doel een gebruiksaanwijzing van het leven te verzamelen, Georges Perec indachtig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pat Donnez, Dirk De Wachter, Greet van Thienen
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313799
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90