DASH: Het eco-huis/The Eco-house

typologieën van ruimte, bouwen en wonen/typologies of space, productions and lifestyles

Prijs € 32,95

Niet beschikbaar

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DASH gaat op zoek naar het ideale, duurzame huis: van sunspan en earthships, Drop City en de Kleine Aarde, tot aan biomimicry, cradle-to-cradle en super-use. In dit nummer van DASH komen de geschiedenis en de toekomst van het duurzame huis aan de orde. Daarbij is aandacht voor families van typologieën (passieve zonne-energie, halfklimaat en ventilatie) en materialiseringsconcepten. Essays en plandocumentatie geven niet alleen een kritische analyse van de stand van zaken, maar ook een inspirerende verkenning van mogelijkheden voor de toekomst. Met uitgebreide documentatie van toonaangevende woonhuizen van onder meer Frank Lloyd Wright, Frei Otto, Future Systems, Lacaton & Vassal, DAAD en 2012Architecten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056628536
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

DASH gaat op zoek naar het ideale, duurzame huis: van sunspan en earthships, Drop City en de Kleine Aarde, tot aan biomimicry, cradle-to-cradle en super-use.

In dit nummer van DASH komen de geschiedenis en de toekomst van het duurzame huis aan de orde. Daarbij is aandacht voor families van typologieën (passieve zonne-energie, halfklimaat en ventilatie) en materialiseringsconcepten. Essays en plandocumentatie geven niet alleen een kritische analyse van de stand van zaken, maar ook een inspirerende verkenning van mogelijkheden voor de toekomst. Met uitgebreide documentatie van toonaangevende woonhuizen van onder meer Frank Lloyd Wright, Frei Otto, Future Systems, Lacaton & Vassal, DAAD en 2012Architecten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056628536
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
160

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90