Dagboek van een weddingplanner (e-Book)

Dé must-read ter voorbereiding op jouw trouwdag

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lotte Groosman

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van grappige anekdotes, mooie liefdesverhalen van bruidsparen én de uitdagende situaties en struggles die je niet voorzien had, geeft Lotte je tips en inspiratie voor je eigen trouwfeest. Want wat doe je als je prachtige Italiaanse bruiloft in het water dreigt te vallen door slecht weer? Daarnaast lezen we het verhaal van Lotte zelf, hoe ze weddingplanner werd, wat haar mooiste en moeilijkste momenten waren en waarom het elke keer weer zo bijzonder is zo’n belangrijke dag van anderen mee te maken. Rijk geïllustreerd met prachtige foto’s van de door haar georganiseerde bruiloften. Hoe kun je creatief trouwen en toch bij jezelf blijven? Lotte weet raad én geeft waargebeurde en aansprekende voorbeelden Het ultieme cadeautje voor iedereen met trouwplannen Uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die meer wil weten over het beroep weddingplanner Lotte is bekend door haar LINDA.tv-serie Dagboek van een weddingplanner Lotte Groosman weet als geen ander hoe je de bruiloft van je leven kunt organiseren. Ze was een van de eerste weddingplanners van Nederland en heeft menige grote BN’er-bruiloft op haar naam staan, in binnen- en buitenland. Op Franse chateaus, Italiaanse landgoederen of op vertrouwde plekken in Nederland. Maar waar draait een bruiloft nu echt om? Lotte gelooft dat het delen van jullie geluk met de leukste en liefste mensen uit je leven het belangrijkste is. Dat kan heel groots, maar net zo goed heel intiem. Hoe je dat doet, lees je in haar Dagboek van een weddingplanner.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lotte Groosman
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000368860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
15114143 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie

Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie.

Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van grappige anekdotes, mooie liefdesverhalen van bruidsparen én de uitdagende situaties en struggles die je niet voorzien had, geeft Lotte je tips en inspiratie voor je eigen trouwfeest. Want wat doe je als je prachtige Italiaanse bruiloft in het water dreigt te vallen door slecht weer? Daarnaast lezen we het verhaal van Lotte zelf, hoe ze weddingplanner werd, wat haar mooiste en moeilijkste momenten waren en waarom het elke keer weer zo bijzonder is zo’n belangrijke dag van anderen mee te maken. Rijk geïllustreerd met prachtige foto’s van de door haar georganiseerde bruiloften. Hoe kun je creatief trouwen en toch bij jezelf blijven? Lotte weet raad én geeft waargebeurde en aansprekende voorbeelden Het ultieme cadeautje voor iedereen met trouwplannen Uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die meer wil weten over het beroep weddingplanner Lotte is bekend door haar LINDA.tv-serie Dagboek van een weddingplanner

Lotte Groosman weet als geen ander hoe je de bruiloft van je leven kunt organiseren. Ze was een van de eerste weddingplanners van Nederland en heeft menige grote BN’er-bruiloft op haar naam staan, in binnen- en buitenland. Op Franse chateaus, Italiaanse landgoederen of op vertrouwde plekken in Nederland. Maar waar draait een bruiloft nu echt om? Lotte gelooft dat het delen van jullie geluk met de leukste en liefste mensen uit je leven het belangrijkste is. Dat kan heel groots, maar net zo goed heel intiem. Hoe je dat doet, lees je in haar Dagboek van een weddingplanner.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lotte Groosman
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000368860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
15114143 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192