Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620871
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620871
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig