Compleet handboek modeltekenen

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Gabriel Martín Roig

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De belangrijkste principes en technieken van het figuurtekenen stap voor stap uitgelegd. Door de eeuwen heen heeft de weergave van de menselijke figuur al menig kunstenaar gefascineerd. Ook tegenwoordig is het modeltekenen nog een bijzondere discipline. Toch zijn veel beginners geïntimideerd wanneer ze voor het eerst met een model werken, omdat ze weten dat het vatten en correct weergeven van de complexiteit van het lichaam en zijn beweeglijkheid jarenlange studie vergt. Aan de hand van dit boek leert u de menselijke figuur op een eenvoudige manier tekenen en wat u ziet te vereenvoudigen, zodat u uiteindelijk de essentie overhoudt. Het boek bevat veel afbeeldingen, handige schema's, tips en trucs van professionele kunstenaars, analyses van kunstwerken en gedetailleerde stap-voor-stapoefeningen. Deze complete handleiding zal tekenaars aanmoedigen bij hun eerste ervaringen met het figuurtekenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gabriel Martín Roig
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044732801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De belangrijkste principes en technieken van het figuurtekenen stap voor stap uitgelegd.
Door de eeuwen heen heeft de weergave van de menselijke figuur al menig kunstenaar gefascineerd. Ook tegenwoordig is het modeltekenen nog een bijzondere discipline. Toch zijn veel beginners geïntimideerd wanneer ze voor het eerst met een model werken, omdat ze weten dat het vatten en correct weergeven van de complexiteit van het lichaam en zijn beweeglijkheid jarenlange studie vergt.
Aan de hand van dit boek leert u de menselijke figuur op een eenvoudige manier tekenen en wat u ziet te vereenvoudigen, zodat u uiteindelijk de essentie overhoudt. Het boek bevat veel afbeeldingen, handige schema's, tips en trucs van professionele kunstenaars, analyses van kunstwerken en gedetailleerde stap-voor-stapoefeningen.
Deze complete handleiding zal tekenaars aanmoedigen bij hun eerste ervaringen met het figuurtekenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gabriel Martín Roig
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044732801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90