Catalogus 3

het werk van cepezed

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

cepezed geniet een solide reputatie om zijn mens- en gebruiksgerichte architectuur met een rijke ruimtelijke beleving. De aanblik is zowel bescheiden als opvallend; zonder nadrukkelijk aandacht te vragen, nemen de projecten krachtig en vanzelfsprekend hun eigen ruimte in. Intern kenmerken zij zich door vriendelijkheid, flexibiliteit en dienstbaarheid. cepezed richt zich evenzeer op het resultaat als op de weg daar naartoe. De ontwerpen hebben daarom een strikt rationele opzet en komen snel tot stand met technisch vooruitstrevende, industrieel vervaardigde componenten. Daglicht draagt als favoriet bouwmateriaal belangrijk bij aan de duurzaamheid van de projecten. De kosten, planning en kwaliteit zijn bij cepezed voortdurend onder controle. Catalogus 3 bevat naast klassiekers uit het oeuvre een brede selectie aan recente plannen en gerealiseerde projecten, alsmede actuele berichten vanuit het bureau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789064507786
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

cepezed geniet een solide reputatie om zijn mens- en gebruiksgerichte architectuur met een rijke ruimtelijke beleving. De aanblik is zowel bescheiden als opvallend; zonder nadrukkelijk aandacht te vragen, nemen de projecten krachtig en vanzelfsprekend hun eigen ruimte in. Intern kenmerken zij zich door vriendelijkheid, flexibiliteit en dienstbaarheid. cepezed richt zich evenzeer op het resultaat als op de weg daar naartoe.

De ontwerpen hebben daarom een strikt rationele opzet en komen snel tot stand met technisch vooruitstrevende, industrieel vervaardigde componenten. Daglicht draagt als favoriet bouwmateriaal belangrijk bij aan de duurzaamheid van de projecten. De kosten, planning en kwaliteit zijn bij cepezed voortdurend onder controle. Catalogus 3 bevat naast klassiekers uit het oeuvre een brede selectie aan recente plannen en gerealiseerde projecten, alsmede actuele berichten vanuit het bureau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789064507786
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90