Buitengewoon Betoverend weer in beeld

Prijs € 30,80

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Karin Broekhuijsen

Hardback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heftige weersomstandigheden. We zitten er meestal niet op te wachten. Maar ze fascineren ons wel. Én: ze kunnen fantastische beelden opleveren. Je moet er echter wel oog voor hebben en op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Een fotografe die daar zeker oog voor heeft, is Karin Broekhuijsen. Zij slaagt er telkens weer in om het Nederlandse weer op een bijzondere manier in prachtige composities vast te leggen. Haar interesse in het weer en de natuur bracht haar in contact met bekende weermensen van Meteo Consult, die haar foto`s regelmatig gebruiken als aanvulling op de weerberichten op tv. Buitengewoon betoverend weer in beeld is een expositie op papier met meer dan 150 prachtige foto`s die bijna van de bladzijden afspatten! De Meteo Consult mediameteorologen Jordi Bloem, Reinier van den Berg, Reinout van den Born, Grieta Spannenburg en Margot Ribberink geven elk een korte inleiding op een seizoen. Tevens is er een index aan het boek toegevoegd met bij elke foto een uitleg over de bijzondere weersomstandigheden. Prachtige Nederlandse landschappen en natuur, onder invloed van het weer en de vier seizoenen, weergegeven in een tijdloos kijk- en bladerboek!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Broekhuijsen
Uitgever
Profiel BV
ISBN
9789052944999
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Heftige weersomstandigheden. We zitten er meestal niet op te wachten. Maar ze fascineren ons wel. Én: ze kunnen fantastische beelden opleveren. Je moet er echter wel oog voor hebben en op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

Een fotografe die daar zeker oog voor heeft, is Karin Broekhuijsen. Zij slaagt er telkens weer in om het Nederlandse weer op een bijzondere manier in prachtige composities vast te leggen. Haar interesse in het weer en de natuur bracht haar in contact met bekende weermensen van Meteo Consult, die haar foto`s regelmatig gebruiken als aanvulling op de weerberichten op tv.

Buitengewoon betoverend weer in beeld is een expositie op papier met meer dan 150 prachtige foto`s die bijna van de bladzijden afspatten! De Meteo Consult mediameteorologen Jordi Bloem, Reinier van den Berg, Reinout van den Born, Grieta Spannenburg en Margot Ribberink geven elk een korte inleiding op een seizoen. Tevens is er een index aan het boek toegevoegd met bij elke foto een uitleg over de bijzondere weersomstandigheden.

Prachtige Nederlandse landschappen en natuur, onder invloed van het weer en de vier seizoenen, weergegeven in een tijdloos kijk- en bladerboek!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Broekhuijsen
Uitgever
Profiel BV
ISBN
9789052944999
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90