Boekman 91

kunst en onderzoek

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cultuurbestuurders negeren de feiten Bestuurders laten onderzoek met ongewenste uitkomsten het liefst in de la verdwijnen. De harde waarheid van cijfers en conclusies dringen maar mondjesmaat door tot de praktijk. Met als schoolvoorbeeld rapporten die de laatste tien jaar aandacht vroegen voor de groeiende kloof tussen podiumkunst en publiek. Commerciële consultants slepen de meeste opdrachten binnen. Universitaire onderzoekers zijn zo goed als onzichtbaar en doen onvoldoende mee aan het binnenlandse cultuurdebat. M.m.v.: Robbert Dijkgraaf, Halbe Zijlstra, Cas Smithuijsen, Jet de Ranitz, Thije Adams, Peter van der Zant, Cor Wijn, Letty Ranshuysen, Berend Jan Langenberg, Sandra Jongenelen en Anita Twaalfhoven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekmanstichting
ISBN
9789066501195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Cultuurbestuurders negeren de feiten
Bestuurders laten onderzoek met ongewenste uitkomsten het liefst in de la verdwijnen. De harde waarheid van cijfers en conclusies dringen maar mondjesmaat door tot de praktijk. Met als schoolvoorbeeld rapporten die de laatste tien jaar aandacht vroegen voor de groeiende kloof tussen podiumkunst en publiek. Commerciële consultants slepen de meeste opdrachten binnen. Universitaire onderzoekers zijn zo goed als onzichtbaar en doen onvoldoende mee aan het binnenlandse cultuurdebat.
M.m.v.: Robbert Dijkgraaf, Halbe Zijlstra, Cas Smithuijsen, Jet de Ranitz, Thije Adams, Peter van der Zant, Cor Wijn, Letty Ranshuysen, Berend Jan Langenberg, Sandra Jongenelen en Anita Twaalfhoven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekmanstichting
ISBN
9789066501195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90