Bintangs Fifty Fifty

Prijs € 29,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Frank Kraaijeveld, Meine Fernhout

Hardback | Februari 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

50 jaar Bintangs, 50 jaar Nederlandse rockhistorie in 50 korte verhalen. Frank Kraaijeveld, medeoprichter van de Bintangs kijkt terug en blikt vooruit. Portretten van leden, ex-leden. Bizarre verhalen, mijmeringen. Het vreemde besef dat muziek die alleen voor de jeugd was, nu nog steeds met dezelfde gedrevenheid gespeeld kan worden, onaangetast door de tijd! Dezelfde energie, hetzelfde meedogenloze ritme. Geïllustreerd met foto’s uit het Bintangs archief. Van historisch zwart-wit tot knallend full-colour. De live-CD ‘FIFTY FIFTY’ bevat oud en nieuw werk van het in november 2010 opgenomen concert in ‘Brennels Buiten’. Het is een selectie van songs die speciaal geperst is voor deze boekuitgave. Uitvoering en formaat zijn gelijk aan die van CCC Inc. Een band en Doe Maar. Lijf aan lijf. Het boek telt 250 illustraties waarvan de helft in vierkleuren en waarvan tientallen paginagroot.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Kraaijeveld, Meine Fernhout
Uitgever
Knipscheer, Uitgeverij In de
ISBN
9789062656684
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121

Beschrijving

50 jaar Bintangs, 50 jaar Nederlandse rockhistorie in 50 korte verhalen. Frank Kraaijeveld, medeoprichter van de Bintangs kijkt terug en blikt vooruit. Portretten van leden, ex-leden. Bizarre verhalen, mijmeringen.
Het vreemde besef dat muziek die alleen voor de jeugd was, nu nog steeds met dezelfde gedrevenheid gespeeld kan worden, onaangetast door de tijd! Dezelfde energie, hetzelfde meedogenloze ritme.
Geïllustreerd met foto’s uit het Bintangs archief. Van historisch zwart-wit tot knallend full-colour. De live-CD ‘FIFTY FIFTY’ bevat oud en nieuw werk van het in november 2010 opgenomen concert in ‘Brennels Buiten’. Het is een selectie van songs die speciaal geperst is voor deze boekuitgave.


Uitvoering en formaat zijn gelijk aan die van CCC Inc. Een band en Doe Maar. Lijf aan lijf. Het boek telt 250 illustraties waarvan de helft in vierkleuren en waarvan tientallen paginagroot.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Kraaijeveld, Meine Fernhout
Uitgever
Knipscheer, Uitgeverij In de
ISBN
9789062656684
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90