Beauty

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cynthia Schultz

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beauty is het eerste boek van professioneel blogger Cynthia Schultz (MissLipgloss). In Beauty vertelt Cynthia hoe ze van niets naar vijftigduizend bezoekers per dag ging en hoe het bedrijf Miss Lipgloss ontstond. Door de jaren heen groeide de kleine beautyblog uit tot een echt bedrijf. Ze neemt je mee achter de schermen van haar blog, de Nederlandse beautywereld in. "Ik was zestien en begon uit verveling een blog: Miss Lipgloss. Ik hield van lipgloss, zo simpel was het. Twee jaar later had ik al vijfduizend bezoekers per dag. Ik had nooit gedacht dat je van bloggen kon leven, maar twee jaar geleden besloot ik het te proberen. De bezoekersaantallen schommelen nu tussen de dertigduizend en vijftigduizend per dag." Cynthia vertelt in het boek hoe je je make-up het mooiste aanbrengt, maar ook welke tools en must-haves nodig zijn. En natuurlijk geeft ze haar beste beautytips mee, zodat je een handig naslagwerk hebt voor al je beautyvragen. 'Ontzettend jammer is het dat de Dutch Bloggie niet meer wordt uitgereikt. Er zijn zeker bloggers die zo'n prijs verdienen. Ik ken een meisje uit het oosten van het land die over make-up blogt en niet in Amsterdam over straat kan omdat ze door haar lezeressen herkend wordt. En die kunnen we nu geen award meer geven. Da's wel jammer.' -Ernst- Jan Pfauth

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561169
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Beauty is het eerste boek van professioneel blogger Cynthia Schultz (MissLipgloss).

In Beauty vertelt Cynthia hoe ze van niets naar vijftigduizend bezoekers per dag ging en hoe het bedrijf Miss Lipgloss ontstond. Door de jaren heen groeide de kleine beautyblog uit tot een echt bedrijf. Ze neemt je mee achter de schermen van haar blog, de Nederlandse beautywereld in.

"Ik was zestien en begon uit verveling een blog: Miss Lipgloss. Ik hield van lipgloss, zo simpel was het. Twee jaar later had ik al vijfduizend bezoekers per dag. Ik had nooit gedacht dat je van bloggen kon leven, maar twee jaar geleden besloot ik het te proberen. De bezoekersaantallen schommelen nu tussen de dertigduizend en vijftigduizend per dag."

Cynthia vertelt in het boek hoe je je make-up het mooiste aanbrengt, maar ook welke tools en must-haves nodig zijn. En natuurlijk geeft ze haar beste beautytips mee, zodat je een handig naslagwerk hebt voor al je beautyvragen.

'Ontzettend jammer is het dat de Dutch Bloggie niet meer wordt uitgereikt. Er zijn zeker bloggers die zo'n prijs verdienen. Ik ken een meisje uit het oosten van het land die over make-up blogt en niet in Amsterdam over straat kan omdat ze door haar lezeressen herkend wordt. En die kunnen we nu geen award meer geven. Da's wel jammer.' -Ernst- Jan Pfauth

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561169
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90