Beaufort beeldenboek

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met Beaufort 04 is de Triënnale voor Hedendaagse Kunst aan Zee in 2012 aan haar vierde editie toe. De triënnale is uitgegroeid tot een succesvol en niet te missen cultureel evenement. De Vlaamse kust en de hedendaagse kunst vinden elkaar opnieuw in monumentale installaties en intrigerende werken, ingebed in de unieke biotoop van de dynamische kustgemeenten. Voor Beaufort 04 maakte curator Phillip Van den Bossche een weloverwogen selectie van hedendaagse Europese kunstenaars. De selectie kunstwerken is een weerspiegeling van wat zich op het hedendaagse Europese kunstplatform afspeelt. De kunstenaars spelen met nieuw of bestaand werk in op de niet-museale omgeving en maken de ku(n)stbezoekers deelgenoot van een fantasierijke en imaginaire wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089312730
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Met Beaufort 04 is de Triënnale voor Hedendaagse Kunst aan Zee in 2012 aan haar vierde editie toe. De triënnale is uitgegroeid tot een succesvol en niet te missen cultureel evenement. De Vlaamse kust en de hedendaagse kunst vinden elkaar opnieuw in monumentale installaties en intrigerende werken, ingebed in de unieke biotoop van de dynamische kustgemeenten.

Voor Beaufort 04 maakte curator Phillip Van den Bossche een weloverwogen selectie van hedendaagse Europese kunstenaars. De selectie kunstwerken is een weerspiegeling van wat zich op het hedendaagse Europese kunstplatform afspeelt. De kunstenaars spelen met nieuw of bestaand werk in op de niet-museale omgeving en maken de ku(n)stbezoekers deelgenoot van een fantasierijke en imaginaire wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089312730
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90