Prijs | € 3,99 |
Niet beschikbaar
EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.
Specificaties
- Auteur
- Peter de Clerq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401402705
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Bestandsgrootte
- 4404764 bytes
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 67
Beschrijving
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Peter de Clerq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401402705
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Bestandsgrootte
- 4404764 bytes Kb
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 67