Architectuur in Nederland Jaarboek 2011/12

Prijs € 39,50

Uitverkocht

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Architectuur in Nederland is al een kwarteeuw een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. De redactieleden signaleren en beschrijven de belangrijkste ontwikkelingen en trends die de productie en vormgeving van de Nederlandse architectuur beïnvloeden. Uiteraard bevat ook deze editie een overzicht van de belangrijkste prijzen, prijsvragen, tentoonstellingen en publicaties van het afgelopen jaar. In deze 25e editie wordt in het speciale jubileumdeel teruggeblikt aan de hand van een selectie van tien opmerkelijke bouwwerken. Deze bouwwerken zijn geselecteerd door redacteuren die in de afgelopen 25 jaar bij het Jaarboek betrokken waren. Bernard Colenbrander biedt in zijn essay inzicht in de architectuurproductie en het debat dat de afgelopen 25 jaar in Nederland werd gevoerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056628499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Architectuur in Nederland is al een kwarteeuw een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. De redactieleden signaleren en beschrijven de belangrijkste ontwikkelingen en trends die de productie en vormgeving van de Nederlandse architectuur beïnvloeden. Uiteraard bevat ook deze editie een overzicht van de belangrijkste prijzen, prijsvragen, tentoonstellingen en publicaties van het afgelopen jaar.

In deze 25e editie wordt in het speciale jubileumdeel teruggeblikt aan de hand van een selectie van tien opmerkelijke bouwwerken. Deze bouwwerken zijn geselecteerd door redacteuren die in de afgelopen 25 jaar bij het Jaarboek betrokken waren. Bernard Colenbrander biedt in zijn essay inzicht in de architectuurproductie en het debat dat de afgelopen 25 jaar in Nederland werd gevoerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789056628499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
232

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90