Amsterdam

a metropolitan village

Prijs € 52,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Amsterdam, A Metropolitan Village is een fotografisch eerbetoon aan een stad om trots op te zijn. Een stad die van zich af bijt en die je omarmt, met de aantrekkingskracht van een wereldstad en de aard van een Hollands dorp. Een stad ook met een uniek geografisch karakter, dankzij de wonderbaarlijke balans tussen water en land. En waar anders ter wereld fiets je vanuit het hart van de stad in 15 minuten een landschap in dat niet misstaat in de meesterwerken van Vermeer? Dit verrassende boek is een fotografisch hommage door fotograaf Ewout Huibers, die de stad 365 dagen doorkruiste met zijn camera. Het resultaat is een aangename visuele ontmoeting - vertrouwd en verrassend tegelijk.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Terra
ISBN
9789089895745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Amsterdam, A Metropolitan Village is een fotografisch eerbetoon aan een stad om trots op te zijn.

Een stad die van zich af bijt en die je omarmt, met de aantrekkingskracht van een wereldstad en de aard van een Hollands dorp. Een stad ook met een uniek geografisch karakter, dankzij de wonderbaarlijke balans tussen water en land. En waar anders ter wereld fiets je vanuit het hart van de stad in 15 minuten een landschap in dat niet misstaat in de meesterwerken van Vermeer?

Dit verrassende boek is een fotografisch hommage door fotograaf Ewout Huibers, die de stad 365 dagen doorkruiste met zijn camera. Het resultaat is een aangename visuele ontmoeting - vertrouwd en verrassend tegelijk.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Terra
ISBN
9789089895745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
352

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90