40 years of Queen

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Hardback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

40 Jaar Queen is de officiële publicatie die stap per stap door de groep werd goedgekeurd. Het boek beschrijft het verhaal van een ongelooflijk getalenteerde groep muzikanten die erin geslaagd zijn om doorheen hun carrière een enorme fanbase te behouden. Behalve in woord en beeld worden de groep en zijn leden, opnames en concerten ook voorgesteld door middel van unieke memorabilia uit de persoonlijke collecties van de leden van Queen. 40 Jaar Queen biedt de fans een ongekende blik op de wereld van hun favoriete groep, en de kans om voor de eerste keer een reeks fantastische memorabilia in huis te halen: backstage passen, setlists, handgeschreven songteksten en brieven, uiterst zeldzame posters, stickers, originele tourschema’s, limited-edition platen, uitnodigingen tot inmiddels legendarische tourfeestjes, en veel meer!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lido
ISBN
9789491301186
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

40 Jaar Queen is de officiële publicatie die stap per stap door de groep werd goedgekeurd. Het boek beschrijft het verhaal van een ongelooflijk getalenteerde groep muzikanten die erin geslaagd zijn om doorheen hun carrière een enorme fanbase te behouden. Behalve in woord en beeld worden de groep en zijn leden, opnames en concerten ook voorgesteld door middel van unieke memorabilia uit de persoonlijke collecties van de leden van Queen.

40 Jaar Queen biedt de fans een ongekende blik op de wereld van hun favoriete groep, en de kans om voor de eerste keer een reeks fantastische memorabilia in huis te halen: backstage passen, setlists, handgeschreven songteksten en brieven, uiterst zeldzame posters, stickers, originele tourschema’s, limited-edition platen, uitnodigingen tot inmiddels legendarische tourfeestjes, en veel meer!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lido
ISBN
9789491301186
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Bijzonder

  • Bach

    John Eliot Gardiner

    Prijs € 49,90